Elektriker til private

Faguddannet elektriker til alle el-opgaver døgnet rundt

Faguddannet elektriker til alt El-arbejde

Elektricitet er en essentiel del af vores hverdag, og fra tid til anden kan elektriciteten drille eller slå helt fra. Oplever du udfordringer med el-installationerne i hjemmet, eller har du brug for assistance til opsætning af lamper eller hårde hvidevarer, er vi hos El Expert det helt rigtige valg. Du kan altid ringe til os døgnet rundt alle ugens syv dage, hvis du har akut behov for en kompetent elektriker.

Vi er et hold af dygtige og uddannede elektrikere, med hænderne skruet rigtigt på, der alle brænder for vores fag. Vi løser el-opgaver i både parcelhuse, sommerhuse og lejligheder med stor omhu og vi går ikke før opgaven eller problemet er løst.

Vi udfører alt el-arbejde i private hjem, og kan klare opgaver såsom:

Har du behov for en dygtig elektriker, er vi hurtigt ude ved dig uanset hvornår du kontakter os. Du mødes altid med et smil og er sikret en løsning i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Kompetent rådgivning om stort og småt

Vi ønsker altid at dele ud af vores erfaring og viden omkring el. Derfor kan du altid kontakte os med spørgsmål til dine el-installationer, eller hvis du søger rådgivning i forbindelse en renovering eller tilbygning. Vi har styr på alle regler og lovkrav, og kan sikre at dine el-installationer opfylder gældende lovgivning. Vi tænker i løsninger, der er tilpasset dine ønsker og behov, og vi er altid behjælpelige med både stort og småt.

Billede af elektrikere hos El Expert

Få et skræddersyet tilbud på din El-opgave

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Hvad end du har behov for en øjeblikkelig løsning på udfordringer med elektriciteten i boligen, eller har en fremtidig el-opgave, kan du altid få et skræddersyet tilbud hos os. Indhent et personligt tilbud via vores kontaktformular eller ved at sende en mail til Info@elexpert.dk. Ved akutte henvendelser, hvis du ønsker kompetent rådgivning eller foretrækker et mundtligt tilbud, kan du ringe på telefon 27 10 00 90 inden for vores åbningstid.