El-service af lejemål

En fleksibel elektriker du kan stole på

En fleksibel elektriker du kan stole på

Vores primære kundegruppe består i dag af organisationer eller foreninger, der ejer ejendomme, bygninger eller lokaler til udlejning hos både privatpersoner og til virksomheder. Administrerer du et eller flere lejemål, med ansvar for ejendommens el-installationer, får du hos El Expert en kompetent og fleksibel samarbejdspartner til alt el-arbejde i ejendommen. Vi står til rådighed hele døgnet, alle ugens dage, ved akutte problemer med el-installationerne.

Med os som fast partner får du:

Vi er en stabil og erfaren el-installatør, der altid overholder aftaler og garanterer langtidsholdbare løsninger i høj kvalitet. Hos os er både du og dine lejere i trygge hænder.

Specialister i El-service til kontorer og lejeboliger

Vores fundament er bygget på solide grundprincipper og stærke relationer til vores erhvervskunder. Driver du en virksomhed med egne kontorlokaler, eller råder du over lokaler til udlejning, får du med en fast aftale hos os, altid en partner der kan håndtere de elektriske installationer.

Ligeledes har vi en i årrække udført el-arbejde for virksomheder og foreninger, der beskæftiger sig med udlejning af lejligheder til private. Vi samler på glade og tilfredse kunder, og servicerer allerede mere end 70 ejendomme i Storkøbenhavn.

Vi går altid den ekstra meter for vores kunder. Vi gennemgår grundigt ejendommens drift og opbygning, for altid at kunne yde den bedste el-service. Du får altid en fast elektriker tilknyttet, der står til rådighed, hvis el-installationerne har brug for service. Hermed mødes dine lejere af den samme fagmand, uanset hvilke løsning der kræves.

Leder du efter en professionel samarbejdspartner, der kan klare alle typer el-opgaver, både indendørs og udendørs, hører vi gerne fra dig.

Ønsker du et tilbud på et fast samarbejde?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Vil du høre mere om fordelene ved et samarbejde med os eller ønsker du et konkret tilbud, er du altid velkommen til at ringe eller skrive. Vi kan kontaktes på telefon 27 10 00 90, via mail på Info@elexpert.dk eller ved at anvende kontaktformularen her på siden.