Ejendomsservice

El-arbejde i ejendomme

Ejendomsservice

El-arbejde i ejendomme

I de fleste etageejendomme og boligkomplekser i dag, er der et væld af el-installationer i både trappeopgang, fællesrum og udendørs arealer, der er nødvendige for at ejendommen fungerer.

Hos El Expert har vi i mange år udført el-arbejde i ejendomme over hele København. Vores hold af dygtige, faguddannede elektrikere og el-installatører, sikrer at alt fra elektriske porte og belysning til dørtelefoner og ventilation fungerer korrekt. Vi har fokus på funktionalitet, komfort og kvalitet, hvor du og dine lejere skal sikres mindst mulig gene af blinkende lamper i kælderen eller defekte el-installationer i vaske- og skralderum.

Belysning til gård- og græsarealer og trappeopgange

I ejendomme er der mange fællesarealer, områder og rum der kræver belysning. Med speciale i belysning, har vi stor erfaring med installation af belysningsløsninger på områder tilknyttet ejendommen, indendørs såvel som udendørs. 

Vi kan installere eller udskifte belysning i eksempelvis:

  • Baggård
  • Facade
  • Kælder og kældergange
  • Lofts- og depotrum
  • Opgang og bagtrapper
  • Udendørsarealer
  • Selskabslokaler
  • Vaskeri

Med os som fast samarbejdspartner, er du sikret en tryg og funktionel kvalitetsløsning, uanset hvilke el-installationer du har i ejendommen. Vi rykker hurtigt ud hver dag hele ugen og yder professionel service og reparation, hvis lyset i opgangen er gået eller varmecentralen mangler strøm. Det er essentielt, at alle ejendommens el-installationer altid fungerer, hvorfor vi altid er på døgnvagt alle ugens dage.

Bliv kontaktet

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Bliv kontaktet

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Få et tilbud på belysning, el-installation eller et fast samarbejde

Skal du bruge et tilbud på en el-opgave tilknyttet din etageejendom, eller ønsker du en fast samarbejdsaftale med en dygtig elektriker, kan du altid bestille et tilbud hos os. Alle tilbud tilpasses dine ønsker og behov, og er helt uden forpligtelser for dig. Kontakt os i dag på mail Info@elexpert.dk, giv os et opkald på telefon 27 10 00 90, eller benyt kontaktformularen her på siden, så finder vi sammen det bedste samarbejde.

Kontakt os i dag