Ejendomsservice

El-arbejde i ejendomme

El-arbejde i ejendomme

I de fleste etageejendomme og boligkomplekser i dag, er der et væld af el-installationer i både trappeopgang, fællesrum og udendørs arealer, der er nødvendige for at ejendommen fungerer.

Hos El Expert har vi i mange år udført el-arbejde i ejendomme over hele København. Vores hold af dygtige, faguddannede elektrikere og el-installatører, sikrer at alt fra elektriske porte og belysning til dørtelefoner og ventilation fungerer korrekt. Vi har fokus på funktionalitet, komfort og kvalitet, hvor du og dine lejere skal sikres mindst mulig gene af blinkende lamper i kælderen eller defekte el-installationer i vaske- og skralderum.

Vi kan installere eller tilbyde ejendomsservice til følgende eksempler:

Ejendomsservice: Belysning til gård- og græsarealer og trappeopgange

I ejendomme er der mange fællesarealer, områder og rum der kræver belysning. Med speciale i belysning, har vi stor erfaring med installation af belysningsløsninger på områder tilknyttet ejendommen, indendørs såvel som udendørs.

Med os som fast samarbejdspartner, er du sikret en tryg og funktionel kvalitetsløsning, uanset hvilke el-installationer du har i ejendommen. Vi rykker hurtigt ud hver dag hele ugen og yder professionel service og reparation, hvis lyset i opgangen er gået eller varmecentralen mangler strøm. Det er essentielt, at alle ejendommens el-installationer altid fungerer, hvorfor vi altid er på døgnvagt alle ugens dage.

Kontakt os i dag, og bliv klogere på vores ejendomsservice.

Ønsker du et tilbud på et fast samarbejde?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Vil du høre mere om fordelene ved et samarbejde med os eller ønsker du et konkret tilbud, er du altid velkommen til at ringe eller skrive. Vi kan kontaktes på telefon 27 10 00 90, via mail på Info@elexpert.dk eller ved at anvende kontaktformularen her på siden.