Adgangskontrol og dørtelefoni

Montering og installation af dørtelefoni og adgangskontrol

Montering og installation af dørtelefoni og adgangskontrol

Har du installeret dørtelefon eller anden adgangskontrol, der giver dig fuld kontrol over hvem der har adgang til din virksomhed, ejendom eller baggård? Hos El Expert tilbyder vi effektiv fejlfinding, reparation og renovering af eksisterende dørtelefoner samt opsætning af helt nye adgangssystemer.

Løsningen kan skræddersyes til specifikke afdelinger eller personer i din virksomhed, hvis disse har behov for specielle beføjelser og adgangstilladelser.

I ejendomme og lejlighedskomplekser er dørtelefoni særligt relevant. Med en dørtelefon installeret, får dine lejere mulighed for at kontrollere hvem der lukkes ind i opgangen, men løsningen fungerer også som en sikkerhedsforanstaltning, der bidrager til at forebygge indbrud og hærværk hos dig selv eller lejerne.

Gennem stærke samarbejdsaftaler med anerkendte leverandører, tilbyder vi en kvalitetsløsning der hjælper med at sikre din ejendom eller virksomhed mod ubudne gæster. Vi tilbyder korrekt montering og installation af både dørtelefoni og adgangskontrol til altid konkurrencedygtige priser.

Kyndig rådgivning og hurtig reparation

I årenes løb har vi installeret adgangskontrol og dørtelefoni hos både andel-, ejer- og almene boligforeninger samt for private udlejere og virksomheder. I kraft af bred faglig ekspertise, kan du altid få kyndig rådgivning hos os.

Vi yder hurtig og effektiv service på eksisterende dørtelefoner og adgangssystemer døgnet rundt, skulle der opstå problemer med funktionaliteten eller elektriciteten.

Med mange muligheder for en skræddersyet sikkerhedsløsning, kan det være vanskeligt at finde den helt rigtige løsning, der passer til netop dine ønsker og behov. Derfor vil vi altid gerne høre om dine krav til dørtelefoni eller adgangskontrol.

Indhent et tilbud på dørtelefoni eller adgangskontrol

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Ønsker du at øge din og din ejendom eller virksomheds sikkerhed? Kontakt os så hjælper vi dig gerne med at finde den perfekte løsning til dine behov. Ring på telefon 27 10 00 90, skriv til os på Info@elexpert.dk eller brug kontaktformularen her på siden, hvis du ønsker kompetent vejledning eller et personligt tilbud.