El-service af lejemål

En fleksibel elektriker du kan stole på

En fleksibel elektriker du kan stole på

Din troværdige og fleksible elektrikerpartner. Vores kerneklienter omfatter organisationer og foreninger, der ejer og administrerer udlejningsejendomme – fra private boliger til erhvervslokaler. Hvis du varetager et eller flere lejemål med ansvar for ejendommens el-installationer, tilbyder El Expert en pålidelig, kompetent, og altid tilgængelig service for alle dine el-behov. Dag eller nat, vores dygtige team er klar til at hjælpe med akutte el-installationsproblemer, 24/7.

Som din faste el-servicepartner får du: Et team af faglærte elektrikere med bred ekspertise. Lynhurtig intervention ved akutte behov, uanset ugedag. Uforlignelig kompetence og kundeservice på alle niveauer. Professionel rådgivning og vejledning skræddersyet til dine behov. En omfattende løsning for alle typer af el-opgaver i ejendommen.

Som en stabil og velrenommeret el-installatør, lever vi op til vores løfter med langtidsholdbare løsninger af høj kvalitet. Du og dine lejere er i sikre hænder hos os, hvor aftaler og kvalitetsarbejde er en selvfølge.

Fem huse

Specialister i El-service til kontorer og lejeboliger

Vores fundament er bygget på solide grundprincipper og stærke relationer til vores erhvervskunder. Driver du en virksomhed med egne kontorlokaler, eller råder du over lokaler til udlejning, får du med en fast aftale hos os, altid en partner der kan håndtere de elektriske installationer.

Ligeledes har vi en i årrække udført el-arbejde for virksomheder og foreninger, der beskæftiger sig med udlejning af lejligheder til private. Vi samler på glade og tilfredse kunder, og servicerer allerede mere end 70 ejendomme i Storkøbenhavn.

Vi går altid den ekstra meter for vores kunder. Vi gennemgår grundigt ejendommens drift og opbygning, for altid at kunne yde den bedste el-service. Du får altid en fast elektriker tilknyttet, der står til rådighed, hvis el-installationerne har brug for service. Hermed mødes dine lejere af den samme fagmand, uanset hvilke løsning der kræves.

Leder du efter en professionel samarbejdspartner, der kan klare alle typer el-opgaver, både indendørs og udendørs, hører vi gerne fra dig.

Ønsker du et tilbud på et fast samarbejde?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Vil du høre mere om fordelene ved et samarbejde med os eller ønsker du et konkret tilbud, er du altid velkommen til at ringe eller skrive. Vi kan kontaktes på telefon 27 10 00 90, via mail på Info@elexpert.dk eller ved at anvende kontaktformularen her på siden.